dinsdag 15 maart 2016

KEVIN.MURPHY & FASHIONCLASH

FASHIONCLASH Festival 2016 & KEVIN.MURPHY

Kevin Murphy is door zijn langdurige carrière in fashion, fotografie en film één van ‘s werelds meest gevraagde session stylisten. Hij is bekend geworden door zijn editorial werk voor internationale titels als Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire en Vanity Fair. Daarnaast creëerde hij toonaangevende looks voor celebrities als Cate Blanchett, Naomi Watts, Selma Blair, Kylie Minogue, Enrique Iglesias, Vanessa Hudgens, Heidi Klum, Miranda Kerr en Jessica Hart. Vogue bekroonde Kevin tot de uitvinder van de ‘beach look’. Niet voor niets is Kevin Murphy één van de meest gerespecteerde session stylisten van deze tijd.

Kevin Murphy ontwikkelt haircare producten die voldoen aan zijn eigen ideeën en eisen. Zijn gelijknamige brand KEVIN.MURPHY is een fashionable haircare merk die SKINCARE FOR HAIR ontwikkelt. De producten worden ontwikkeld met dezelfde uitgangspunten als huidverzorging. Geïnspireerd door de beste en duurzame ingrediënten uit de natuur zoals essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten.
KEVIN.MURPHY producten zijn gewichtloos en ontworpen om langdurig te presteren en het haar stevigheid te geven. Alle producten zijn parabeen- en sulfaatvrij. KEVIN.MURPHY draagt een steentje bij aan de omgeving. Het merk is dan ook trots op “THE CHOICES WE MAKE”. KEVIN.MURPHY maakt niet alleen producten van de beste natuurlijke kwaliteiten. De producten zijn ECO FRIENDLY. Alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar en/of biologisch afbreekbaar. Er worden natuurlijke ingrediënten gebruikt uit bronnen die op duurzame en innovatieve wijze worden geoogst. Bij de zoektocht naar ingrediënten wordt gekozen voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. KEVIN.MURPHY test op modellen. Niet op dieren. PETA, de allergrootste dierenrechtenorganisatie van de wereld, heeft KEVIN.MURPHY in 2012 benoemd tot CRUELTY FREE bedrijf.

www.kevinmurphy.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...